باران گیر و سایبان از بهترین روشها برای حل مشکلات نفوذ آب، برف و نور شدید به پنجرهها است. بهترین جنس برای ساخت باران گیر استفاده از پلی کربنات میباشد. پلی کربنات به دلیل ویژگیهایی که دارد، از جمله مقاومت بالا و انعطاف پذیر بودن برای تولید باران گیرها و سایبان بسیار مناسب میباشد.
در شهرهای جنوبی که آفتابهای شدید و تند و تیزی دارد و در شهرهای شمالی کشور، به دلیل بارشهای زیاد در طول سال استفاده از باران گیرها کاربرد زیادی دارد و میتواند از نفوذ بیش از حد نور، نفوذ باران و رطوبت به داخل منزل جلوگیری کند.
باران گیرها از چند پایه آلومینیومی یا استیل، به همراه یک ورق پلی کربنات و یک زهوار ساخته میشوند و در سایزهای مختلف روانه بازار میشوند. از مشخصات این محصول میتوان به نصب سریع، وزن پایین، تنوع در رنگ و مقاومت بالا در برابر انواع عوامل جوی اشاره کرد. در ادامه با تهران پلی همراه باشید تا بیشتر با این محصول آشنا شوید.
انواع باران گیر
باران گیرها در ابعاد و اندازههای مختلفی در بازار وجود دارند. اما مرسوم ترین ابعاد آنه در سه اندازه 80 سانتی متری، 100 سانتی متری و 150 سانتی متری میباشد. در ضمن امکان ساخت آنها به سایز دلخواه شما وجود دارد. همچنین باران گیرها در دو نوع ثابت و متحرک وجود دارند.
مدل ثابت
این مدل دارای تنوع بسیار زیادی در بازار میباشد. این باران گیرهای ثابت را میتوان با یک چارچوب به دیوار وصل کرد. نوع ثابت آنها عمر بسیار زیادی دارند و برای پنجرههای کوچک بسیار مناسب هستند.
مدل متحرک
این باران گیرها دارای امکانات بیشتری مانند باز و بسته شدن هستند و به همین دلیل از قیمت بالاتری نیز برخوردارند. همچنین این مدل، احتیاج به مراقبت بیشتری دارد و بیشتر مناسب منزلهای مسکونی و ویلاها هستند.
مطلب پیشنهادی: پلی کربنات شفاف
کاربردهای باران گیر
همانطور که پیشتر اشاره کردیم استفاده از باران گیرها راهکار مناسبی برای حل معضل نفوذ آب باران به داخل ساختمان و همچنین تابش شدید نور خورشید به داخل منزل میباشد. برای تامین نیازهای صنایع ساختمانی برای جلوگیری از نشت و نفوذ آب باران از طریق پنجرهها و درز دربها و رفع مشکل خیس شدن کفشها در محل ورودی ساختمانها، خیس شدن وسایل در بالکنها و همچنین جلوگیری از تابش مستقیم نور خورشید بر روی درب و پنجرهها و افزایش طول عمر آنها طراحی و تولید شدهاند. در ادامه بیشتر با کاربردهای این محصول آشنا می شویم.
باران گیر پنجره
پنجرهها محلی برای ورود نور طبیعی و هوای تازه به داخل خانه هستند. در فصلهای گرم سال معمولا پنجرهها باز میشوند تا هوای تازه به داخل ساختمان بیاید. اما در مناطقی که شدت نور خورشید زیاد باشد، ورود بیش از اندازه نور باعث بیشتر شدن دمای داخل ساختمان شده و موجب افزایش مصرف انرژی برای خنک کردن میشود. در فصلهای سرد سال معمولا پنجرهها باز نمیشوند، اما در زمان بارش باران و برف اگر مانعی بر سر راه آب وجود نداشته باشد آب از منافذ اطراف پنجرهها به داخل ساختمان نفوذ خواهد کرد. همچنین بارش باران و تابش مستقیم نور آفتاب بر روی پنجره ها باعث افت کیفیت و کارایی پنجره ها شده و از عمر مفید آنها میکاهد. بنابراین استفاده از بارانگیرها میتواند به برطرف کردن این معضلات کمک کند.
باران گیر درب
برخی از دربهای ورودی ساختمانها از جنس یو پی وی سی و آلومینیومی ضد سرقت با روکش چوب هستند. استفاده از باران گیر درب میتواند باعث جلوگیری از تغییر رنگ و کاهش کیفیت این دربها شود. همچنین فضایی در جلوی درب ورودی ایجاد میکند که افراد میتوانند هنگام بارش باران به راحتی جلوی درب بایستند.
باران گیر حیاط
محل رفت و آمد در حیاط را نیز میتوان با باران گیر پوشاند که در هنگام بارندگی باران یا برف، مشکلی برای عبور و مرور پیش نیاید.
مطلب پیشنهادی: تفاوت پلکسی و پلی کربنات
باران گیر بالکن و تراس
پوشاندن سقف بالکن و تراس، کمک زیادی به کاهش گرم شدن داخل منزل در فصل گرما میکند و فضای تراس را برای نشیمن مناسب میکند. بارانگیر تراس معمولا با پوششهای تیره انتخاب میشوند، چرا که پوشش تیره باعث جلوگیری از عبور نور به تراس شده و امکان استفاده از تراس و بالکن در تمام فصلهای سال میسر میکند.
مطالعه بیشتر : خرید طلق پلی کربنات
باران گیر کنتور برق
محل قرار گیری کنتورهای برق معمولا روی دیوار حیاط است.برای جلوگیری از نفوذ و نشت آب به داخل کنتور و ایجاد اتصال یا خطر برق گرفتگی از باران گیر استفاده میکنند.
سوالات متداول
تفاوت این دو محصول در پیش آمدگی آنهاست. پیش آمدگی باران گیرها از 50 تا 150 سانتی متر است ولی پیش آمدگی در سایبان ها از 2 متر شروع میشود و نصب آن کمی سخت تر است.
قیمت باران گیرها بر اساس متریال به کار رفته، نوع پایه، نوع پوشش و ابعاد آن محاسبه میشود. تفاوت باران گیر و سایبان در چیست؟
قیمت باران گیر بر چه اساسی تعیین می شود؟
بدون دیدگاه